Choď na obsah Choď na menu
 


Bugár Béla, Ing.

14. 2. 2010

BUGÁR BÉLA, Ing., poslanec NR SR, adresa: Šamorín, bela_bugar@nrsr.sk, stránka fanúšikov na Facebooku, narodený 7. 7. 1958, maďarskej národnosti, 2006 – 2009 – poslanec NR SR zvolený za SMK – MKP, 2006 – 2010 - člen výboru pre obranu a bezpečnosť, 2009 – 2010 – nezávislý poslanec NR SR, zakladajúci člen strany Most – Híd

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

kommentar

(Melissa, 13. 6. 2010 10:26)

Tisztelt Bugar ur.

Az elozo kommentarral egyetertve, en is az On partjara szavaztam. Fontosnak tartom, hogy teret kapjunk a parlamentben, mi, magyarok is.En a szavazatomat Onnek adtam, de szinten nem vagyok kibekulve a part osszetetelevel, olyannyira, hogy hosszu fontolgatas eredmenyekeppen szavaztam a HID-ra, pedig az On munkajat tisztelettel elismerem.A part tele van tisztessegtelen,oda nem illo emberekkel, akiket meggyozodesem, hogy nem a mi jogaink ervenyesitese motival.
Koszonom, hogy elmondhattam a velemenyem.
Maradok tisztelettel, de remelem, nem banom meg a letett voksomat.

reagalnom kell

(Jaro, 8. 6. 2010 20:05)

Udvozlom Bugar ur,
muszaj reagalnom mivel az on partja volt nalam a bejovo de ahogy meglattam az osszealitast nagyot csalodtam. Ont nagyra becsulom mint politikust es mint embert is mivel ertelmes es jo gondolkozasu ember de hogy miert kell a Tibor Bastrnak a listara mint nehany mas naplopo? Aki ismeri ot es en mondhatom hogy tudok sok mindenrol amiben benne van a keze a Surdi fele bandaval komaromban es szerintem az az ember nem er egy kopetnyit. Onokre akartam szavazni de nem adom valaszom egy hazug tolvajnak aki kiskiraly komaromban. Van neki eleg szerintem 3 eletre is. Ennyi erovel en is kandidalhattam volna es egy tisztesseges tagjuk lenne.